Over ons

De historie van Van Kessel Fruit gaat alweer terug tot de jaren dertig van de vorige eeuw. Onze betovergrootvader was al een uiterst ondernemende man en hield zich bezig met verschillende dingen.

Kersen, aardbeien, appels, peren, aardappels, tarwe en zelfs koeien maakten onderdeel uit van het bedrijf. Specialiseren was overduidelijk nog niet in.

Inmiddels zijn we al weer meer dan zeventig jaar gespecialiseerd in appels en peren van Hollandse bodem. We overbruggen de tijd, de hoeveelheid en de plaats van het product. Dat doen we over de gehele keten. Vanaf het telen van het fruit in onze eigen boomgaarden tot aan het verpakken voor de eindgebruiker in de supermarkt.

"VKF is een groot bedrijf, maar een kleine organisatie"

VKF is een groot bedrijf, maar een kleine organisatie! En dat wordt gevoeld door onze klanten. De korte lijnen zorgen voor een grote mate van efficiëntie. We zijn van het niet lullen, maar poetsen. Dat kenmerkt onze familie al bijna honderd jaar.

Kwaliteit vinden we niet iets waarmee we ons kunnen onderscheiden, maar een vanzelfsprekendheid. Fruit van Van Kessel kan en mag gewoon niet tegenvallen. Dat is een belofte die we onszelf elke dag weer opnieuw doen en waar de klant keer op keer van profiteert.

Dat is niet in hoogdravende woorden te vangen. Dat staat ons ook niet. Wij staan voor gewoon goed fruit. En dat moet je eigenlijk zelf proeven om het te begrijpen.