Handel

Door de grote beschikbaarheid van hardfruit gedurende het hele jaar is van Kessel Fruit op ieder moment in staat om aan de gewenste volumes van haar klanten te voldoen. Door intensief contact met telers en klanten kunnen wij op ieder moment snel schakelen. Hierdoor ben je als klant altijd verzekerd van kwalitatief goed en vers gesorteerd hardfruit.

Mede door deze flexibiliteit en kwaliteit is van VKF in staat een breed scala producten en verpakkingen aan haar klanten te leveren. Lokale klanten zoals marktkoopmannen maar ook groothandelaren, exporteurs, de verwerkende industrie en retailers zowel nationaal als internationaal worden vanuit Velddriel dagelijks bevoorraad.

Al het hardfruit dat verhandeld wordt door VKF voldoet aan de tegenwoordig strenge eisen en regels welke gesteld worden door de klanten. Vanzelfsprekend zijn al de telers van Van Kessel Fruit B.V. Global Gap gecertificeerd en is het hardfruit afkomstige uit Nederlandse boomgaarden. Daarnaast hebben de meeste telers inmiddels ook al aanvullende certificeringen behaald om zo te voldoen aan klant-specifieke wensen.
 

'Met ons efficiënt ingericht pakstation kunnen wij direct voldoen aan de wensen van de klant.'