Handel

Handel

Door de grote beschikbaarheid van fruit gedurende het hele jaar is van Kessel Fruit op ieder moment in staat om aan de gewenste eisen van haar klanten te voldoen. Door intensief contact met leveranciers en klanten kan Van Kessel op ieder moment snel schakelen. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van een kwalitatief goed en vers gesorteerd product.  

Mede door deze flexibiliteit en kwaliteit is van Kessel Fruit in staat een breed scala producten en verpakkingen aan haar klanten te leveren. Lokale klanten zoals marktkoopmannen maar ook groothandelaren, exporteurs, de verwerkende industrie en retailers zowel nationaal als internationaal worden vanuit Velddriel dagelijks bevoorraad.

Al het fruit wat verhandeld wordt door Van Kessel voldoet aan de tegenwoordig strenge eisen en regels welke gesteld worden door de klanten. Vanzelfsprekend zijn al de telers van Van Kessel Fruit B.V. Global Gap gecertificeerd. Daarnaast hebben sommige telers inmiddels al aanvullende certificeringen behaald welke benodigd zijn voor klanten.