Een dag bij VKF

BESCHRIJVING VAN EEN DAG VKF

Een dag bij Van Kessel Fruit is nooit hetzelfde. En daarom is het ook niet eenvoudig om een beeld te scheppen van hoe een dag er bij ons uit komt te zien in de functie die we voor ogen hebben.

Maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat jij toch benieuwd bent.

In deze zeer veelzijdige functie ben jij elke dag bezig om de organisatie verder te helpen op verschillende gebieden.

Stel je maar eens voor:

Het heeft die nacht wat gevroren en daarom is de beregeningsinstallatie die avond van tevoren aan geweest. Het resultaat is fantastisch om te zien. Al die ijsklompjes rondom de bloesem heen om ze te beschermen. Je schiet even ‘de bogerd’ in om wat foto’s te maken en zet ze meteen op de social media kanalen.

Je had eerder deze week gesproken met wat mensen over iets dat in het proces net even wat beter kon. Je hebt dat uitgezocht in het ERP-systeem en ziet kansen om het proces strakker te trekken door een kleine aanpassing. Je overlegt kort, checkt even met de leverancier van het systeem en onderneemt meteen actie. Natuurlijk regel je ook meteen even de interne communicatie voor je rekening om de andere betrokkenen ook te informeren.

Over een paar maanden is er een beurs waar we een nieuwe lijn gaan introduceren. Jij stelt vast even een lijstje samen met zaken waaraan gedacht moet worden. Is de stand nog actueel. Hebben we nog Promotiemateriaal beschikbaar? Je schakelt even met het marketingbureau en regelt intern alvast de mensen die de stand gaan bemannen.

Tijdens de lunch krijg je te horen dat er ‘achter’ wat stress is omdat er nog een grote order de deur uit moet voor vijf uur. Je biedt aan om even bij te springen en trekt even een uurtje mee door aan de inpaklijn.

Er staan twee gesprekken op de planning met grote retailers en je wilt dat die presentatie die jullie gaan geven wel even een knaller wordt. Je loopt het nog een keertje door, zoekt een collega die er ook bij zal zijn en neemt hem even door.

Mooi! Alles is weer fijn geregeld. Morgen weer een dag.

Solliciteer direct!