Allround productie planner

Even hè.

Je ziet in vacatures zo vaak staan dat er gevraagd wordt om communicatieve vaardigheden of dat je flexibel bent. Gedreven zijn, resultaatgericht, enzovoort. Je kent het rijtje wel.

Maar natuurlijk ben jij dat. Toch?

Dus nu we de meest gevraagde skills in vacatures allemaal meteen gehad hebben, willen we graag je aandacht voor het volgende:

Wij zoeken namelijk:

Een productieplanner (full-time)

Laat ons heel kort even uitleggen wie we zijn: Al meer dan 80 jaar is het familiebedrijf Van Kessel Fruit dé kwaliteitsleverancier voor het hardfruit. Dat doen we met een hecht team van circa 80 medewerkers die jaarrond zorgdragen dat het fruit bij Van Kessel Fruit van de allerbeste kwaliteit is. Dat doen we in onze eigen teeltbedrijven, met onze koelfaciliteiten, met een BRC-gecertificeerd pakstation, met onze eigen transportmiddelen en op kantoor in tal van staffuncties die de organisatie op tal van manieren ondersteunen.

Als je bij ons komt werken kom je terecht in een hecht familiebedrijf met een hands-on mentaliteit. Waar geen dag hetzelfde is. Als jij hiernaar op zoek bent, dan zit je bij ons goed.

Wie jij bent?

Jij hebt overzicht en lost problemen op nog voor ze er zijn. Je hebt talent voor coördinatie, schroomt niet om de leiding te nemen samen met je collega voormannen/-vrouwen. Je herkent knelpunten en hebt de capaciteiten om er oplossingen voor te bedenken. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en draait je handen niet om voor klein technisch leed aan de machines. Je beoordeelt verpakte en onverpakte producten op kwaliteit en hebt nauw contact met de Keurmeester. Je monitort de prestaties aan de verschillende productielijnen en zorgt dat alles soepel verloopt. Je bent punctueel en hebt altijd je personeelsplanning en materiaal op orde.

Dan hebben wij een baan die jou op het lijf geschreven is!

Wat wij je te bieden hebben?

  • Een uitstekend salaris
  • Een functie met veel verantwoordelijkheid én vrijheid
  • Een hecht team wat klaar staat voor elkaar

Wil je meer informatie over deze job? Neem dan contact op met Jack van Kessel via jackvankessel@vankesselfruit.nl. Liever even bellen? Ook geen probleem. Hij is te bereiken via 06 38 39 93 87.

Meteen solliciteren? Stuur dan je CV + je motivatie naar ons toe via mail.